sillysally -
positivity is the best solution

etter tre(!!) mail fra Explorius og min kontakt i statene har jeg nå fått bekreftet at mine valg av boplasser, altså San Clemente og Laguna Beach ikke er et alternativ lenger. Grunnen til dette er fordi jeg reiser gjennom Educatius(som er Explorius sin søster-organisasjon) og med det programmet jeg reiser med(Select High School) så bruker de F-1 visa. Alt er veldig innviklet egentlig, men skolene i de områdene jeg ønsker aksepterer bare utvekekslingsstudenter med J-1 visa. herregud så teit sier bare jeg! men nå må jeg starte hele prosessen min på nytt... altså ikke hele søknadsprosessen, men min egen lille prosess om å finne ut hvor jeg vil bo neste år, hehe. jeg gjør det svært grundig skal jeg si dere! googler, street map, hjemmesider, sjekker fag, sjekker sted osv.. åsså må jeg jo også i tillegg finne ut om skolene aksepterer F-1 visa.. jesus! 

selv om det var en liten nedtur å få vite at jeg ikke får bo der jeg ville aller helst, så blir jeg ikke sur og bitter av den grunn. Har faktisk i det siste tenkt litt angående mitt valg av program.. har tenkt at det ikke hadde vært så ille om jeg hadde valgt det vanlige programmet å havnet i Florida, Michigan, Arkansas eller Texas f.eks... det er jo litt av spenningen liksom.. går rundt å tenker: hvor skal jeg bo? er det varmt eller kaldt? er det stort eller lite? hvilken skole skal jeg gå på?

Men nå som jeg er akseptert i Select High School programmet vil jeg bare fortsette med det. Er jo betryggende å vite litt i forkant også. Når jeg har bestemt meg for skoler, så vet jeg jo hvilket sted jeg skal bo (det blir uansett California) og hvilken skole jeg skal gå på. Det eneste jeg går rundt å venter på er vertsfamilie og avreisedato!!! men det tar jo sin tid, det vet jeg.

men jeg velger å se positivt på det! har sett på skoler langs kysten av Santa Monica nå, og litt mot Hollywood og Beverly Hills.. men vet ikke hva jeg ender opp med.

Les mer i arkivet » Juli 2011 » Juni 2011 » Mai 2011


Silje Salvesen
Jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California skoleåret 2011/2012. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i Amerika og ellers om mitt liv og de rundt meg. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits