VERTSFAMILIE!!!! (sillysally)VERTSFAMILIE!!!!


JEG, SILJE SALVESEN, HAR FÅTT VERTSFAMILIE!!!! det er egentlig lenge siden nå.. 27.Juli fikk jeg bekreftet vertsfamilie. Dagen etter bursdagen min. Jeg var på besøk hos søsteren min, og skulle bare sjekke mailen min fort før vi skulle gå til byen... men vi ble sittende i 30 minutter etter å ha logget meg inn på mailen, for der hadde jeg nemlig fått en glad-mail fra explorius med info om min kommende vertsfamilie!!!  Litt informasjon om plassering/ vertsfamilie til dere som er intereserte...
Jeg skal tilbringe mitt utvekslingsår i solfylte California, Los Angeles. Nærmere bestemt Winnetka City. Skolen jeg skal gå på heter Taft High School og ligger i Woodland Hills og ligger 12 minutter vekke fra huset (i følge google maps). A-en er huset der jeg skal bo, og B-en og de andre pilene viser de forksjellige plassene. det er sannelig ikke langt ifra!! Jeg skal bo med hos en familie på 3 stykker. Richard og Sonia, og deres datter Kianna på 15 år. Etter hva jeg har forstått, bor også deres bestemor på 79 år også i huset. Jeg får eget rom OG bad. lykke!! Vi har et par interesser til felles, jeg og familien.. men så er det jo selvfølgelig ting som de interesserer seg for som ikke jeg gjør. Men det blir jo bare spennende! blandt annet spiller v.far golf..det har jeg aldri prøvd før engang! så kanskje jeg får bli med på det? who knows. Det står i søknaden deres at de er kristne og går i kirken "weekly". Men etter å ha snakket med v.søster over facebook, så går de bare i kirken når de har tid og i høytider. Jeg går ikke i kirken selv, så det blir jo annerledes.Til nå så virker alle i familien super søte! har bare snakt med Kianna og Sonia (v.søs og v.mor), men de to virker veldig søte og hyggelige. Blir veldig koselig og endelig få litt kontakt med v.far og bestemoren i huset også.
Huset ligger kun 20 min. fra Universal Studios, Malibu, Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica! det ligger liksom midt i smørøyet, så det er nærme til alt!!

Jeg er så lykkelig!!! Endelig er ALT i boks. plassering, familie, skole, VISUM! det er så deilig. Nå nyter jeg bare de siste dagene jeg har igjen med familie og venner. Imorgen skal jeg på hyttetur med 6 jenter. det blir en perfekt avslutning på sommeren min her i Norge! kommentarer til "VERTSFAMILIE!!!!"

17.aug.2011 kl.21:45

kjempe fin blogg,;)

ta deg gjerne en tur innom min også alexandraz.blogg.no

SaraCrohnsAlexandra

17.aug.2011 kl.21:46

ååå, heldig!

Cecilie Jeanette

17.aug.2011 kl.21:49

åee kult da :D

Martine

17.aug.2011 kl.21:52

åååå så UTROLIG heldig, gratulerer så mye da! Når drar du? :)

IngridHåvardsholm♥

17.aug.2011 kl.21:58

lucky you!

- setter stor pris på kommentar tilbake, trenger hjelp med noe ser du!

Julie i Michigan 11/12

17.aug.2011 kl.22:12

Gratuuuulerer!!

ingrid

20.aug.2011 kl.00:28

kult, gratulere!!! lykke til!

Ingrid

25.aug.2011 kl.22:56

HELDIG!!! oppdater, er fast leser fra nå av!


legg igjen en kommentar...


Silje Salvesen
Mitt navn er Silje Salvesen og jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California året 11/12. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i statene og ellers tanker og fritid. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits