PROUD (sillysally)PROUD


Åherregud!!! jeg er så glad for at alt er ordnet!!! Regningen til utvekslingsåret mitt er betalt. Det er verdens beste følelse å ha kvitteringen forann meg, å vite det at nå skjer det snart. det eneste jeg mangler for at mine beskymringer skal gå helt vekk, er familie og visum. noe jeg er garantert uansett. så jeg er så glad. Alt ble litt mer realistisk nå. jeg, Silje Salvesen, skal til USA, Los Angeles om et par uker. og ikke nok med det... jeg skal bo der. Jeg er allerede elev ved Taft High School i LA, og om bare et par uker er jeg også en del av en helt ny familie. Jeg kommer til å få oppleve så mye! jeg er så heldig. 


places I want to go - ph// weheartit.com 

Jeg er så stolt over meg selv, at jeg faktisk gjør dette. på egenhånd. ikke bare det at jeg reiser fra familie, venner og alt jeg er vandt til. For det kan være en utfordring, men det at jeg står for alt selv. Jeg bestemte meg tidlig i fjor høst at jeg skulle melde meg på Explorius sitt "select high school program", som visstnok var litt dyrere enn det normale programmet som koster 70 000. Med dette såkaldte select-programmet fikk jeg velge stat og område selv, ja til og med skole! Jeg ble jo fristet på tanken av å bli garantert et år i Los Angeles eller Florida, så jeg meldte meg på. Dette var min avgjørelse, så jeg sto for konsekvensene også. Så nå i Juli fikk jeg regningen på select-programmet, og fikk bakoversveis av alle siffrene. 179 048 sto det. når jeg sier det høyt får jeg vondt i hodet omtrent, fordi det er så masse penger. Jeg var inne på tanken om å endre programmet, eller ikke reise i det hele tatt pga summen. men jeg ga ikke opp, jeg skrapte sammen alt jeg hadde av penger og muligheter og idag 21.Juli ble fakturaen betalt. og jeg betalte den. Jeg, Silje Salvesen på 16 år har akkurat betalt en regning på 180 tusen kroner. jeg må nesten si det igjen... jeg er så stolt over meg selv. det er faktisk sant det de sier; once you set your mind to it, you can do anything. 
 kommentarer til "PROUD"

Tina

28.jul.2011 kl.00:53

Jeg så at du hadde fått v.familie på utvekslingssiden, så Gratulerer ! :-) heldig , og velfortjent. kan jeg spørre hvor mye du får i stipend ?

Louise ♥ conception

08.aug.2011 kl.16:52

Åh det høres så sinsykt kjekt og spennende ut ! Har selv planer om akkurat det samme, men må først gjennom 1. g.. Jeg lurte på om det kanskje var lurt å søke med en gang jeg begynner på skolen elns ?

Det andre er, jeg har nemlig også tenkt på om jeg ville ta sånn der select-program, sånn at jeg kan velge liksom, for jeg har lyst å bo akkurat der du skal , eller i liksom staten og byen :-) Men er det lurt , eller tror du det lønner seg ? For virket jo litt som det har vært litt stress for deg ? Og om det er sånn at det blir dyrere hvis du skal velge stat og så hvis du også skal velge by og i tillegg skole, eller er alt i samme pakka liksom ? :)

Ønsker deg hvertfall et utrolig år i usa, og håper du koser livet av deg ! :-) Misunner deg til tusen (a)

Også veldig bra jobba av deg, og du burde være veldig stolt ! av at du hat ordna alt selv :)

Mona Høie

09.aug.2011 kl.01:49

Flinke du e, Silje ! :D Du må forresten blogge mer.. haha e så kjekt å lesa :D


legg igjen en kommentar...


Silje Salvesen
Mitt navn er Silje Salvesen og jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California året 11/12. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i statene og ellers tanker og fritid. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits