én frustrert frøken Salvesen. (sillysally)én frustrert frøken Salvesen.


sytinga er ikke over enda. tror igrunnen ikke den kommer til å gå over før jeg faktisk har fått familie og har fått lånet godkjent av banken... -hvis ikke, så reiser jeg jo ikke. Fakturaen være betalt innen jeg reiser (selv om jeg ikke vet når det er enda). Og hvis jeg ikke får lånet godkjent innen det, så får jeg rett og slett ikke reise. Jeg føler at hele denne usa-drømmen henger i en veldig, veldig tynn tråd akuratt nå. 

ph// weheartit.com

Hvis jeg i det hele tatt reiser, så tviler jeg egentlig sterkt på at jeg får blitt med på Softlanding campen Explorius arrangerer, til New York. Grunnen er fordi jeg fremdeles ikke har familie, og jeg har ikke engang søkt visum(!!!) Hvis jeg får blitt med på campen hopper jeg seriøst i taket av glede! jeg er egentlig litt innstilt på å ikke være med på den akkurat nå. Så det blir igrunnen bare ett pluss om jeg får! 

Men jeg skal ikke BARE syte og vær grinete! Jeg har jo ærlig talt hatt en FABELAKTIG sommer hittil. Jeg har jobbet mye, for å spare penger til usa, vært ute i sola og ikke minst så har jeg vært 2 hele uker i Tyrkia med min aller beste jente, Ane. Vi var i en by som heter Avsallar, hvor Ane har leilighet. Det var DØDSfint der. jeg vil tilbake hver eneste dag. Etter at jeg har kommet hjem, har jeg bare jobbet. i ett sett. og nå er det bare 2 uker igjen til Mamma og Alistair's brylupp. Can't wait! 


ph// privat

it was awesome! takk for at jeg fikk være med, Ane. big mama loves you. kommentarer til "én frustrert frøken Salvesen."

Hanne

17.jul.2011 kl.21:10

søte bilder fra tyrkia! gleder meg til å lese om når du får familie osv :)

17.jul.2011 kl.21:10

elsker bloggen din!

kommentere www.alexandraz.blogg.no

madde90 :)

17.jul.2011 kl.21:12

Håper det ordner seg for deg da! :)

solveig

17.jul.2011 kl.21:13

du får nokk familie til slutt skal du se! lykke til

- Solveig

jannicke

17.jul.2011 kl.21:15

kjempe søt blogg! håper alt ordner seg for deg.

juneveronicaaa

17.jul.2011 kl.21:20

Det ordner seg nok! :)
:) fin blogg ;)


legg igjen en kommentar...


Silje Salvesen
Mitt navn er Silje Salvesen og jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California året 11/12. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i statene og ellers tanker og fritid. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits