it's not supposed to be like this (sillysally)it's not supposed to be like this


jeg er 16 år og har en regning på 180 000 kroner som ligger å venter på meg. mopeden må selges, stipendet må brukes, studielån må tas opp, arv må brukes, lønninger må samles opp og bank-lån må bli tatt opp. Før jeg satte foten min i denne søla, så tenkte jeg ikke på summen. ikke i det hele tatt. jeg tenkte mer på summen som monopolpenger egentlig. jeg tok det for lett. hadde jeg tatt det alvorlig fra dag 1 kunne jeg spart opp pengene mine og faktisk klart å betale regningen selv. alene. uten hjelp. men nå må drastiske ting som lån fra banken på mammas navn tatt opp. Hadde jeg bare hatt det vanlige programmet, så hadde jeg klart å betale program-avgiften selv PLUSS hatt mange tusen til overs til lommepenger. 

Hele situasjonen lyser det jo egentlig mitt navn av.. når jeg har bestemt meg for noe, så går jeg "all in" for å få det til å skje. dette er jo drømmen. det er ikke noe tvil om det! selv om jeg ikke har fått familie enda, så vet jeg jo halveis hvor jeg skal bo, utifra skoleplassen. Woodland Hills, Los Angeles, California. Drømmen. og jeg vet jo inderst inne at alt er verdt det om 11 måneder, når jeg er tilbake på norsk jord igjen etter mitt amerikanske opphold. det vet jeg! og det er det jeg prøver å konsentrere meg om også. men uheldigvis, så har jeg en ekkel magefølelse om at jeg ikke kommer til å reise i det hele tatt. ikke pågrunn av økonomien, men på grunn av to personer som står meg nært. Redselen for at noe skal skje med disse personene er noe av det som skremmer meg mest av alt. tanken på at noe skulle skjedd mens jeg er vekke, eller før jeg reiser er nervepirrende, frustrerende og trist. jeg føler meg alene, og jeg har ikke reist enda.

 

kommentarer til "it's not supposed to be like this"

simpsonizers

16.jul.2011 kl.15:41

håper ting ordner seg for deg :) gleder meg til å lese hvordan ting går

» PB - sunshine ©

16.jul.2011 kl.15:45

jeg tror på at du får det til, og håper ting ordner seg, virkelig. :-)

jeg flytter til USA selv om 1 år. Men jeg får turen på en måte sponset så... Men uansett, lykke til søta!
Fin blogg !

kommenter gjerne tilbake :-)

bokstavm

16.jul.2011 kl.15:59

lykke til! du har en herlig blogg!

Silje Salvesen

16.jul.2011 kl.16:12

SV: takk alle sammen!

juneveronicaaa

16.jul.2011 kl.16:14

Det ordner seg nok skal du se! :)
Jeg reiser også til USA et år som utveklingsstudent, men stipendet skal egentlig betale alt og du skal egentlig bare ha penger sjølv som du kan ha til lomme penger mer skal ikke du betale egentlig. Jeg reiser jo med selskapet aspect. Men jeg må ikke betale så mye annet enn lomme penger :)

16.jul.2011 kl.18:09

De to personene som står deg nært: tror du de ville ha ønsket at du ble igjen bare for deres skyld når dette tydeligvis er noe du virkelig vil? Du kommer til å få en fantastisk opplevelse, og håper alt ordner seg! Lykke til :)

Silje Salvesen

17.jul.2011 kl.02:21

SV: anonym, du sier noe der. får bare håpe alt fikser seg :)

Mona Høie

17.jul.2011 kl.02:58

Siljee <3 det komme te å gå så fint :D og når du komme tbake så komme nok ingenting å ver forandra mellom deg og di som e hjemma! Håpe dette går fint, og eg glede meg massemasse te å lesa bloggen min mens du e borte !
Det eneste ekstra jeg betaler for er 5 tusen for statsvalget mitt Texas. Ellers har jeg betalt inn 60 tusen for turen, men de får jeg igjen på stipendet over året jeg er i USA. Jeg har fått familie og vil sannsynligvis få skoleplassen der. Tar du noe ekstra siden det koster så mye iforhold til det vanlige?

Silje Salvesen

17.jul.2011 kl.17:37

SV: Mona, ÅÅÅ DU E HERLIGE <3

Thomas, ja jeg har det som heter Select High School. Jeg får velge hvor jeg vil bo, ha skoledistrikt ønsker.. men det lønner seg absolutt ikke! :p greit man får plassen du vil komme til, men det kostet meg 110 tusen ekstra!!! det er drøyt.


legg igjen en kommentar...


Silje Salvesen
Mitt navn er Silje Salvesen og jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California året 11/12. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i statene og ellers tanker og fritid. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits