ventetid... (sillysally)ventetid...


Tiden fra da jeg ble akseptert med i Select High School programmet med Explorius til nå har gått utrolig seint. Det var ikke før nå nylig, bare 13 dager siden at jeg fikk skoleplassering. Jeg har enda ikke fått vertsfamilie, noe som konkluderer at jeg heller ikke har fått mitt I-20 form som jeg trenger for å søke visum... og uten visum får jeg jo ikke reise. Så det vil altså si at hele prosessen er "forskjøvet" et par uker frem i tid.
det er ikke å legge skjul på at når jeg meldte meg på dette såkaldte "select" programmet som visstnok alle skrøt sånn av, tenkte jeg at siden jeg betaler mangfoldige tusen kroner mer enn det vanlige programmet(ja, det er snakk om 100k mer!!!) så ble vi select-studenter litt prioritert?
den gang ei... eller, det er jo godt mulig vi er blitt det av vår norske organisasjon, Explorius... men den amerikanske kan virkelig det å være i siste liten. Nei, jeg vet ikke helt jeg. er i grunnen litt irritert og lei av ventinga egentlig. frustrert. det kommer snart, håper jeg.kommentarer til "ventetid..."legg igjen en kommentar...


Silje Salvesen
Mitt navn er Silje Salvesen og jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California året 11/12. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i statene og ellers tanker og fritid. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits