Los Angeles School District (sillysally)Los Angeles School District


... er stort!! 

De røde pilene viser da hvor skolene ligger i Los Angeles School District. 

Jeg har Select High School programmet, hvilket vil si at når jeg velger skoledistrikt, kan det bli hvilken som helst skole i det distriktet..... Som dere sikkert skjønner, har jeg valgt LAUSD (los angeles school district)
Jeg kan jo havne HVOR-SOM-HELST! Saken er heldigvis slik at jeg får skrive opp skolevalg også, fra det distriktet. Slik at de kan se litt nærmere på de skolene jeg faktisk ønsker selv, men det er ikke særlig lett skal jeg si!

Jeg driver å googler alle skolene, samt sjekker opp fag osv. Blir kjempe stressa!!!!!! Og grunnen til at jeg gjør alt dette igjen, er fordi jeg sjekka opp de skolene jeg allerede hadde skrevet, og de hadde ikke alle fagene jeg trengte alikavell...  Nå har jeg kommet frem til cirka 6 skoler som virkelig er PERFEKT for meg! da mener jeg med fagene, med plassen, selveste skolen og ALT! men så er jo spørsmålet det om de klarer å finne familie til meg i områdene rundt skolen..... 

hele prosessen er så nervepirrende! misunner alle dere der ute som har fått familie!!!!!!!!kommentarer til "Los Angeles School District"

Martine

11.jun.2011 kl.22:44

Sv: Heei, så artig! Ja, det er sikkert noe av samme greia men jeg tror det er sykt mange måter å gjøre det på. Kanskje lurest å snakke med familien når du får den :) jeg bestemmer meg får å ikke starte på den onlinegreia før jeg kommer til california så det ikke blir noen misforståelser og at jeg evt gjør noe feil! Men jeg kan jo fortelle deg mer når jeg får vite mer :)


legg igjen en kommentar...


Silje Salvesen
Mitt navn er Silje Salvesen og jeg skal være utvekslingsstudent i Los Angeles, California året 11/12. på denne bloggen vil jeg oppdatere om prosessen, oppholdet mitt i statene og ellers tanker og fritid. Jeg reiser med Explorius, og har Educatius som underorganisasjon.

Kategorier
Arkiv

bloglovindesign by mne bloglovin
hits